Diari La Veu del País Valencià
Els serveis bàsics de La Llosa, en perill per la imposada pèrdua de població
RedactaVeu / La Llosa

El regidor socialista en l’Ajuntament de La Llosa, José Ricardo Casals, qualifica “d’incomprensibles” les baixes que està tramitant l’alcalde del PP Joaquín Llopis, perquè “és l’únic de tota la província que vol perdre població i tirar els seus veïns, la qual cosa posa en perill serveis bàsics”.

“De fet, -ha recordat Casals- que quanta més població té un municipi, més possibilitats d’obtenir millors prestacions sanitàries, ja que els centres o les especialitats, entre altres, depenen del nombre d’habitants que té una població, com també els centres educatius, les ajudes per a obres, subvencions o plans d’ocupació”.

Per tant, per a Casals “l’obsessió de l’alcalde de La Llosa per tirar del poble veïns, sense cap justificació, solament afectarà al conjunt de la població”, ressalta. “És trist -afig- que mentre la resta d’alcaldes i alcaldesses impulsen campanyes d’empadronament, el nostre opte per donar de baixa veïns”.

Casals ha incidit en la “preocupació que existeix entre els veïns i les veïnes” del municipi davant els “innombrables casos que s’estan coneixent sobre baixes en el padró sense que els afectats ho sol•liciten”.
Per aquest motiu, els socialistes de La Llosa han anunciat que seguiran pendents per a evitar que produïsquen noves baixes sense que es comunique als veïns, la qual cosa és gravíssima”, conclou.

Comparteix

Icona de pantalla completa