Diari La Veu del País Valencià
Santa Pola compra tot l’any en valencià

RedactaVeu / Santa Pola.

Aquesta campanya, ‘Comprar a Santa Pola, comprar en valencià’, forma part d’un projecte global més complet que ocupa tot l’any: ‘Santa Pola compra tot l’any en valencià’. Projecte al qual se li ha concedit una subvenció per part de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

La campanya, editada des de la Regidoria de Normalització Lingüística i a través de l’Agència de Promoció del Valencià, s’inicia en aquestes dates i va adreçada especialment al sector del comerç. Consta d’unes etiquetes per posar el preu als diferents productes i d’unes targetes amb les frases bàsiques per poder iniciar una conversa entre venedor/a i usuari/a, que es podran repartir entre la clientela dels diferents establiments comercials de la localitat. Els vocabularis estan redactats en quatre llengües, com una mostra del desig d’integració de tots els nouvinguts a Santa Pola.

Aquestes campanyes tenen l’objectiu de difondre l’ús de la nostra llengua entre els veïns de la localitat i amb l’interès per ajudar el nostre comerç, també s’han elaborat unes bosses amb el lema de la campanya que es repartiran en les diferents botigues de la localitat.

El projecte és més ample i ha englobat diverses campanyes al llarg de l’any des de l’edició de cartells de rebaixes o descomptes, passant per l’edició d’horaris per als establiments, o l’edició de cartells per decorar els establiments durant el Nadal.

Comparteix

Icona de pantalla completa