Diari La Veu del País Valencià
Els barracons del CEIP Sant Joan de Ribera de Burjassot s’inunden

RedactaVeu / Burjassot.

Les pluges torrencials han inundat les aules del CEIP Sant Joan de Ribera situades en barracons i disseminades en altres col·legis de Burjassot. Aquestes inundacions han provocat que s’haja mullat tot: taules, mobiliari escolar, les fitxes dels alumnes. Els escolars han hagut d’abandonar aquestes fràgils instal·lacions i ser reubicats allà on la directora els ha pogut traslladar.

Segons Imma Coret, permanent de l’STEPV en la comarca de l’Horta Nord, “ja plou sobre mullat, ja que l’abril passat les instal·lacions del CEIP Sant Joan de Ribera de Burjassot van patir greus problemes arquitectònics, estructurals i de salubritat, que obligaren a la intervenció del delegat de prevenció de seguretat i salut laboral del sindicat i a la mobilització de la comunitat educativa per reclamar un centre nou”. Ara, tant els barracons que estan al Sant Joan de Ribera, que són d’infantil, com els que estan al CEIP Villar Palasí i al CEIP Nuestra Señora de los Desamparados s’han inundat, cosa que mostra la falta d’idoneïtat d’aquestes instal·lacions per a l’escolarització d’infants i joves i per a la pràctica docent del professorat.

Imma Coret ha recordat que “la política de retallades de la conselleria d’Educació està tenint conseqüències que poden arribar a ser irreparables i que no pot ser que l’administració educativa vaja darrere dels fets en comptes d’anticipar-se a les situacions”.

Comparteix

Icona de pantalla completa