Diari La Veu del País Valencià
La FE CCOO PV llança una APP per a Android

RedactaVeu / València

La Federació d’Ensenyament de CCOO PV ha llançat una aplicació per a telèfons mòbils “des d’un compromís de transparència i comunicació amb tots els sectors educatius valencians”. Aquesta aplicació es pot descarregar gratuïtament des de Google Play.

L’aplicació ofereix informació sobre l’actualitat educativa i laboral valenciana, així com de la posició de CCOO referent a això. A més de les informacions de la web del sindicat, hi haurà connexió amb les xarxes socials on té presència el sindicat –Twitter, Facebook i YouTube– i amb la xarxa de blocs que tenim actius.

Segons la nota feta pública aquest divendres per CCOO, el sindicat ha teixit xarxes en la seua relació amb els treballadors i treballadores de l’ensenyament i amb la comunitat educativa i eixa manera de treballar, amb proximitat als problemes, és el tipus de relació que pretenen desenvolupar mitjançant aquesta APP i les xarxes socials per a compartir informació i interactuar en el moment.

La FE CCOO assegura que “la nostra preocupació sobre la situació de desocupació i precarietat ha portat a tenir un apartat específic sobre Borses de Treball educatives en tot l’estat amb actualitat diària”. A més, hi ha connexió directa des de l’APP i a través del mòbil amb els serveis del sindicat, així com amb les seus més pròximes.

La presència del sindicat CCOO en les principals xarxes socials “no pretén ser un aparador que permeta visualitzar les propostes del sindicat”, sinó que “obeeix a la necessitat d’interactuar amb la ciutadania i la classe treballadora més enllà del seu centre de treball, i amb açò poder escoltar activament el que la societat pensa i demana a la FE CCOO PV”, explica la nota.

Per a descarregar la nova aplicaió, pots fer-ho mitjançant aquest enllaç. (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.federacio.densenyament)

Comparteix

Icona de pantalla completa