La Policia frustra un nou intent de fugida d'uns 50 interns del CIE de Sapadors

Aquesta mateixa setmana 10 interns van aconseguir escapar-se
18 setembre 2014 01:00h
Acte de protesta de la Campanya pel Tancament dels CIE en la porta del CIE de Sapadors.

Europa Press / RedactaVeu / València.

La Policia ha frustrat un nou intent de fugida d'uns 50 interns del Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de Sapadors a València, després que aquesta mateixa setmana un total de 10 interns aconseguiren escapar-se aprofitant l'entrada del servei de neteja.

Els fets es van registrar aquest dimecres a la vesprada, sobre les 19 hores, després que un dels interns sol·licitara a la Policia les seues pertinences, la qual cosa va obligar un dels agents a obrir una porta que comunicava el pati amb el passadís.

En obrir la porta d'accés, l'agent va ser abordat per uns 50 interns, que van intentar accedir al passadís, on es troba el botó d'obertura de portes del complex policial.

Per a frenar la fugida, van intervenir els cinc policies que es trobaven allí en aquell moment, i després d'espentes i forcejaments, alguns d'ells, igual que altres interns, van resultar ferits amb lesions lleus.

La Policia va poder finalment frenar aquest nou intent de fugida, que es va produir després que diumenge passat un total de 10 interns ja escaparen del centre aprofitant l'entrada del servei de neteja. Del total de fugats, els agents n'han pogut detenir dos, mentre que segueix cercant els altres huit.
 

 
next