Diari La Veu del País Valencià
Cooperació valenciana al Sahara occidental

RedactaVeu / Sahara Occidental.

Aquest nou viatge de l’AASPD (el tercer des que començaren amb el projecte de cooperació a l’octubre del 2012) és molt important, ja que ha servit per comprovar que el projecte va endavant amb èxit, i que el nivell de satisfacció amb els resultats aconseguits és molt alt.

Els cooperants, un equip format per tres fisioterapeutes i una persona d’intendència, han enviat un primer informe des dels campaments, en els quals encara es troben treballant. En eixe informe expliquen que de moment han visitat els usuaris d’El Aioun, on han fabricat 2 noves cadires i han refet la cadira d’un usuari que s’havia trencat. La família de l’usuari d’aquesta última cadira (la trencada) estava molt contenta amb els resultats i han manifestat el seu agraïment als cooperants. També s’han deixat unes pautes de treball per als usuaris de les cadires i el nostre col·laborador al campament les traduirà a l’àrab.

Foto: AAPSD

A més, s’han reunit amb l’assistenta social de la wilaya (campament) que s’ha mostrat molt interessada en el projecte i ha col·laborat molt. També han organitzat tallers de treball a desenvolupar en futurs viatges.

Els cooperants tenen previst tornar el 20 de setembre. Una vegada arribats a casa, els membres de l’AAPSD començaran la preparació del proper viatge, planificat per a l’abril del 2015, amb energies renovades per l’èxit del projecte.

Fotos: AAPSD

Comparteix

Icona de pantalla completa