Diari La Veu del País Valencià
Nàquera acull el III Aplec de Camp de Túria
RedactaVeu / Nàquera

L’oferta musical i la defensa del valencià continuen ben presents en aquesta tercera edició. Enguany podrem gaudir d’una ampla i diversa aposta musical amb Pep Gimeno el Botifarra, Rascanya Fan Club, Candela Roots, Skak al Rei, Smoking Soul’s, Auxili, Pirat’s Sound Sistema i PD la Fucktoria.

D’altra banda, es fa una crida a la participació a la trobada i és per això que enguany, per primera vegada, s’habilita una zona d’acampada per totes aquelles persones que hi vulguen fer nit per tal de gaudir de Nàquera, de l’Aplec i de les seues activitats.

DISSABTE 13 DE SETEMBRE:

09:00h_Excursió: al Pi del Salt. Nàquera ens ofereix l’immillorable entorn de la Serra Calderona i, com a aplegueres, ens resulta del tot impossible desaprofitar l’ocasió. Descobrim el nostre territori i gaudim dels nostres espais naturals. En acabar podrem gaudir plegades d’un esmorzar popular!. Eixida: des de l’Ajuntament de Nàquera (plaça de l’Ajuntament).

11:00h_Fira d’Entitats i d’Artesania: els artesans del Camp de Túria continuen omplint de vida el centre de Nàquera. Aquesta vegada, però, comptaran amb la companyia de les diverses entitats socials i culturals de la comarca. El matí s’omplirà de tallers, activitats, jocs infantils i populars, actuacions musicals, espais gastronòmics… si vols conèixer el Camp de Túria, les seues tradicions i el seu teixit associatiu no t’ho perdes! Participació i tallers: Gimcana, tallers i jocs tradicionals per als més menuts i menudes, taller ……… de Swim, actuacions musicals, taller de truc, fira del Raïm i molt més!. Lloc: plaça de l’Església, plaça del Cronista Emilio Lluch i plaça del Pare Manuel Navarro.

14:00h_Dinar Popular: a l’Aplec també apostem per les tradicions culinàries i, així, podrem gaudir de diversos plats i àpats propis de Nàquera: paella, olla junta i orelletes de postres. Hi haurà opció vegana. Et quedaràs sense provar-ho?. Preu: 5€. Lloc: plaça del Cronista Emilio Lluch.

17:00h_Taula Rodona Control social: espais: drets i llibertats. Festa sí, lluita també! Des de l’Aplec veiem del tot necessari compaginar els espais d’oci amb la formació i el debat. Enguany comptarem amb les experiències i les perspectives de l’Assemblea Oberta de Dones de València, les companyes de CIEs NO (València) i membres del Centre Social Autogestionat Can Vies de Sants (Barcelona). Lloc: sala de plenaris de Nàquera (Plaça de l’Ajuntament).

20:00h_Cercatasques: quina millor manera per a començar la nit que una ruta pels bars de Nàquera acompanyats d’una xaranga que ens faça ballar sense parar? Si vols ser el més fester de tot l’Aplec no et pots perdre aquesta cita!. Preu: 7€. Eixida des de: sala de plenaris de Nàquera.

21:00h_Concert: per cloure la tercera edició de l’Aplec de Camp de Túria podrem gaudir de les actuacions musicals dels Candela Roots, Escak al Rei, Auxili, Smoking Soul’s, Pirat’s Sound Sistema i PD La Fucktoria. Entre totes farem trontollar l’antic camp de futbol de Nàquera. Preu: 6€ anticipada; 8€ en taquilla. Lloc: antic camp de futbol.

Comparteix

Icona de pantalla completa