Diari La Veu del País Valencià
Demanen dimissió de Catalá per la improvisació en l’inici del curs escolar

RedactaVeu / València

El sindicat estudiantil Acontracorrent ha fet públic un comunicat en el qual denuncia la situació que s’està donant a les aules dels col•legis i instituts valencians a causa del “precipitat” inici de curs marcat per les altes temperatures que s’estan donant en més de 200 centres del País Valencià.

“La manca de sistemes de climatització a les classes i l’onada de calor que sacseja aquests dies el territori valencià -València es troba en alerta segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), que ha assenyalat avís groc (risc) per a les comarques centrals del País Valencià per màximes de fins 36 graus- han estès les protestes entre la comunitat educativa”, subratllen.

Des del col•lectiu, que compta amb representació en els òrgans de la Universitat de València, a més demanen la dimissió de la consellera d’Educació, Maria José Catalá, “per la seua incapacitat per assumir i rectificar l’avançament de l’inici de curs, a més de no aplicar la normativa d’interrupció de classes per la calor”.

Així mateix, des d’ACC expressen la seua solidaritat amb el conjunt d’alumnes i professionals afectats per la nefasta gestió de l’educació que s’està duent a terme per la Generalitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa