RedactaVeu / Alzira.

Compromís ha denunciat hui que el departament de Salut de la Ribera continua sense restablir els serveis tancats o reduïts amb motiu de les retallades que s’aplicaren al principi de l’estiu. D’aquesta manera es tancà una planta de l’Hospital de la Ribera i els centres de salut per les vesprades en atenció ordinària, el que va ocasionar la saturació de les urgències.

La direcció de l’empresa que gestiona el departament va justificar el tancament de la planta i dels centres de salut per les vesprades perquè la població disminuïa a l’estiu, cosa que no és certa, ja que a la Ribera no és que disminuïsca la població sinó tot el contrari, en ser zona turística.

Així, mentre ja s’ha iniciat el curs escolar, deixant enrere les vacances d’estiu la majoria de la població, el departament de la Ribera continua amb serveis sanitaris tancats, el personal sota mínims i els horaris d’estiu. A dia de hui la planta de l’hospital continua tancada i els centres de salut per les vesprades també, amb molts treballadors de vacances i sense ser substituïts, el que obliga a tindre davall mínims molts serveis, circumstància que està allargant les llistes d’espera i les cues als taulells d’informació per falta de personal.

La portaveu adjunta de Compromís, Mònica Oltra, ha anunciat la presentació d’iniciatives parlamentàries en les Corts perquè la Conselleria de Sanitat exigisca, mitjançant el Comissionat d’aquest departament, a l’empresa que el gestiona que restablisca els serveis sanitaris retallats durant l’estiu perquè de manera immediata funcionen tots ells al 100%.

Comparteix

Icona de pantalla completa