Diari La Veu del País Valencià
Festes Estellés a Benigànim i Quart de Poblet

RedactaVeu / Benigànim / Quart de Poblet

El Col·lectiu Cultural El Ganxo de Benigànim ha organitzat per al proper divendres 19 de setembre la II Festa Estellés a Benigànim. Després de l’èxit de la primera edició de la festa, amb més de 150 assistents, El Ganxo torna a la plaça Major del poble per retre homenatge al poeta de Burjassot.

A partir de les 21:30h es farà un sopar de baix braç en què s’hauran de comprar tiquets. Es vendran per 5€ a l’Espai Jove, l’Ajuntament de Benigànim, la Casa de l’Arrop i posant-se en contacte amb qualsevol dels membres del col·lectiu.

En finalitzar el sopar, a les 23h començarà el recital de poemes d’Estellés i per acabar d’arrodonir la nit, el grup Atzukak farà un concert acústic.

Cal apuntar que la vicepresidenta de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, Gemma Pascual, participarà a la festa.

Nit Estellés a Quart de Poblet

La Nit Folketa (a les 19h) i la Nit Estellés (a les 21) van com sempre de la mà a Quart de Poblet. A la Folketa els xiquets podran gaudir de l’actuació de ‘trobadorets’, vinguts de Castelló. I després, sopar i lectura de poemes d’Estellés al mateix lloc plaça de l’Església.

L’organització anima enguany “a dur el teu fanalet de meló i decorarem la plaça entre tots.”

Si hi vols participar a la nit Estellés: Cadira + Picaeta+ Beguda 3 € amb l’entrepà de cadascú. Els tiquets de col·laboració es podran comprar la mateixa nit del sopar, en la barra durant la nit folketa o durant els dies previs contactant amb [email protected]

Comparteix

Icona de pantalla completa