Diari La Veu del País Valencià
Celebrada la V Festa Estellés a Alaquàs
RedactaVeu / Alaquàs

Organitzat per l’ACV Tirant lo Blanc d’Alaquàs i amb la col·laboració de Compromís per Alaquàs, la Festa Estellés es va desenvolupar en un ambient cordial i festiu, en la placeta de Sant Roc, amb la participació de gent de totes les edats, que hauria agradat al poeta de Burjassot, un gran reivindicador del poble senzill i pla.

La lectura de poemes estigué a càrrec dels mateixos participants en el sopar, que recitant o llegint, compartiren els seus poemes predilectes amb la resta de la concurrència. També es varen reivindicar altres poetes valencians, entre ells el conegut Marc Granell.

Per cloure l’acte, el músic Borja Penalba i l’actor Francesc Anyó deleitaren els assistents amb el seu espectacle “De mà en mà”, on la música i la poesia seguiren recreant les paraules d’Estellés amb el seu llenguatge sovint clar i directe, tan característic, amb el qual el poeta va escriure del poble, dels somnis, dels sexe o de l’amor.

L’espectacle fou dedicat per Penalba i Anyó a la lluita del CEIP Cremona, que aquests dies ha vist entrar la policia en les seues instal·lacions, i a aquells que reivindiquen contra les injustícies socials, perquè com va dir Penalba “Tots som Cremona”.

Comparteix

Icona de pantalla completa