La brutícia del barranc de Barxeta posa en perill els veïns de la Pobla Llarga

El PSPV exigeix a la CHJ la neteja urgent perquè hi ha perill de desbordament a causa de les recents pluges
1 març 2013 01:00h
RedactaVeu / La Pobla Llarga
 
Els socialistes de la Pobla Llarga porten molt de temps denunciant esta negligència i el risc que suposa per a les vivendes pròximes al barranc. En les fotografies que acompanyen aquesta informació poden comprovar que el llit del barranc es troba totalment ocupat per canyes, arbusts i mates, així com la seua proximitat al nucli urbà. El perill de desbordament en cas de fortes pluges és imminent, fet que manté en vil el veïnat de la zona.
 
La darrera neteja per part de la CHJ tingué lloc fa dos anys, motiu pel qual els socialistes de la Pobla consideren que l’Administració està actuant amb negligència: ʺÉs una irresponsabilitat mantenir-lo en aquest estat perquè l’aigua no pot fluir amb naturalitat quan plou, s’acumula de forma perillosa i posa en risc d’inundació les cases del voltantʺ, explica la portaveu socialista, Neus Garrigues.

 
En la moció presentada pels socialistes es demana a l’Ajuntament de la Pobla Llarga que sol·licite a la Confederació la neteja urgent del barranc i que s’informe de la sol·licitud a la Delegació del Govern i a la Conselleria de Medi Ambient. 

 
next