200 extreballadors de RTVV es concentren al crit de ‘Fabra, estem vius’

Uns  200 extreballadors de RTVV s’han concentrat aquest divendres enfront del Palau de la Generalitat, coincidint amb els nou mesos de tancament, al crit de 'Fabra estem vius', 'Fabra dimissió' i 'Lladres'.
29 agost 2014 01:00h

RedactaVeu / València

El Comitè d'empresa de RTVV havia convocat aquesta concentració enfront del Palau de la Generalitat, on se celebra el primer ple del Consell després de l'estiu, en la qual es va guardar un minut de silenci en protesta pel tancament de la societat autonòmica.

Així, els treballadors concentrats, que han dedicat una forta xiulada al Govern de Fabra, portaven pancartes com 'Més de 4 milions en equips de futbol. 9 mesos en negre', 'Vergonya' , o 'Els treballadors no som els culpables' .

El president del comitè d'empresa de RTVV, Vicente Mifsud, en la seua al·locució als extreballadors concentrats, ha recalcat: " Mantindrem les protestes davant el Palau de la Generalitat perquè volem transmetre a Fabra que tirant a la gent no s'acaba el problema de RTVV".

Així mateix, ha assegurat que continuaran amb les mobilitzacions perquè es puga seguir informant als treballadors de les mesures que es van adoptant i les novetats, així com seguir reivindicant una RTVV "pública en valencià i els seus llocs de treball.


 
next