Diari La Veu del País Valencià
Una Malú pletòrica brilla al seu concert d’Ontinyent
RedactaVeu / Ontinyent.

Un públic que no va haver d’esperar ni un sol minut, ja que amb puntualitat anglesa la cantat madrilenya apareixia a les 23:00 hores sobre l’escenari disposat amb un potent desplegament de llum, imatge i so, amb dues pantalles laterals reforçant una gran pantalla LED central i una gran quantitat de focus mòbils, ventiladors i generadors de boira. Malú va sorprendre amb una posada en escena molt rockera per a una cantant freqüentment catalogada com a baladista, carregant d’energia tots i cadascun dels temes, i alternant dues voltes de vestuari però sempre de color negre.

Malú va obrir amb un dels temes del seu últim disc, ‘Ni un paso atrás’, per a passar al seu clàssic ‘Te conozco desde siempre’ després del qual va saludar un públic que va esclatar i va acompanyar amb palmes diversos dels temes de la cantant. La neboda del guitarrista Paco de Lucía es va animar a incloure alguns temes no inclosos als seus discos, però als quals ha col·laborat, com és el cas de ‘Que nadie’ i “Devuélveme la vida” de Manuel Carrasco i Antonio Orozco, i va emocionar els presents al tram final de l’actuació en cantar el seu primer èxit, “Aprendiz” a piano i veu.

Al final, satisfacció entre un públic d’un concert que la mateixa cantant va manifestar que havia estat pensat “perquè tots eixiren amb un somriure”, un gest que va acompanyar la gran majoria dels assistents en abandonar el recinte.

Comparteix

Icona de pantalla completa