Diari La Veu del País Valencià
El TSJ valencià nega a l’exdirector financer d’Emarsa que cobre un ‘plus de comandament’

Europa Press / València

La sala social del Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJCV) ha rebutjat la petició de l’exdirector financer de l’Entitat Metropolitana d’Aigües Residuals Societat Anònima (Emarsa), Enrique Arnal, qui va reclamar una quantitat econòmica en concepte de ‘plus de comandament’ després de la seua liquidació per l’acomiadament de l’entitat, que va ascendir a 80.000 euros. El tribunal ho rebutja en indicar que aquest plus no està arreplegat en el conveni col·lectiu que se li aplica.

D’aquesta forma, el tribunal desestima el recurs de súplica que va interposar Arnal contra la sentència dictada pel jutjat social número 13 de València, en la qual es desestimava la seua demanda contra l’empresa UTE Aigües de València S.A., S. a. Agricultors de la Vega de València i Depuració d’Aigües del Mediterrani S.L., adjudicatària en 2010 del servei d’emergència per a l’explotació provisional de les instal·lacions d’aigües residuals de Pinedo.

Enrique Arnal està imputat en el conegut ‘cas Emarsa’ que s’instrueix en un jutjat de València, i processat en la peça principal del procediment, en la qual s’ha investigat un forat milionari en la gestió de l’empresa responsable de la depuradora de Pinedo, que s’ha xifrat finalment en 23.766.765,50 euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa