Diari La Veu del País Valencià
El País Valencià, destinació preferida dels asturians per a estiuejar

RedactaVeu / EP / Oviedo.

Els asturians prefereixen estiuejar a Andalusia i al País Valencià, segons un estudi elaborat pel portal comparador de preus trivago.es, que ha publicat un rànquing de les destinacions estatals i internacionals més cercades pels usuaris del Principat d’Astúries.

L’estudi indica que el 68 per cent de les cerques dels ciutadans d’aquesta autonomia es refereix a destinacions estatals, enfront d’un 32 per cent d’internacionals. Dins del primer percentatge, les cinc comunitats autònomes més cercades pels asturians són Andalusia (24 per cent), València (17 per cent), Catalunya (12,5 per cent), Galícia (11 per cent) i Aragó (9,3 per cent).

D’altra banda, Benidorm és la destinació estatal més cercada pels ciutadans d’Astúries per a aquest estiu, al costat d’altres com Salou, Sanxenxo, Torremolinos i Conil de la Frontera. Hi ha també qui s’escapa a Palma i Platja Blanca, a Lanzarote. En el ‘top deu’ també hi ha destinacions urbanes com Madrid, Barcelona o Sevilla.

En el rànquing dels viatges internacionals predominen grans ciutats europees com París, Londres, Roma, Venècia, Edimburg o Istanbul, encara que destaquen les destinacions portugueses ja que hi ha tres en el ‘top deu’: Lisboa, Porto i Albufeira.

Comparteix

Icona de pantalla completa