Diari La Veu del País Valencià
Moreno: ‘‘El saqueig de RTVV va ser ordenat des del mateix govern valencià’
RedactaVeu / València

El portaveu del PSPV en la comissió de Control de RTVV, Josep Lluís Moreno, ha ratificat que, després de conèixer-se que l’ens públic va desoir els advertiments de la Sindicatura i els consellers socialistes sobre la seua fallida tècnica, “el saqueig de RTVV va ser ordenat des del mateix govern valencià”.

Així, Moreno ha asseverat que “les accions irresponsables, negligents i temeràries dels directius no responen a cap criteri propi”, i que totes “van ser ordenades des del govern per a poder pagar les trames relacionades amb el Partit Popular”.

En aquest sentit, el també diputat autonòmic ha explicat que el “desmantellament” de l’organisme públic “servia per a poder mantenir una RTVV plena d’empreses fantasma i contractes inexistents que hui investiga la Justícia en multitud de casos de corrupció”.

És per açò que Moreno assegura que a mesura que exdirectius com Lola Johnson, Pedro García i José López Jaraba “vegen més a prop el seu negre futur judicial” es revelaran nous imputats “que portaran noms de president de la Generalitat”.

Finalment, el portaveu socialista en la comissió de Control de RTVV ha recordat que des del PSPV “sempre s’ha denunciat el saqueig de la televisió i ràdio públiques valencianes i que va ser l’any passat quan va apuntar “la punta de l’iceberg del balafiament en l’ens públic amb la desaparició d’1.200 milions d’euros de les arques de la institució”.

Així ha denunciat que es tracta d'”una pràctica continuada de sobrecostos aplicada pel PP valencià en la ràdio i televisió pública”.

Comparteix

Icona de pantalla completa