Diari La Veu del País Valencià
La ILP per uns mitjans públics i en valencià supera les 50.000 signatures
ACN / València

Segons que han informat els promotors, les signatures s’han aconseguit abans d’arribar als tres mesos des que es va iniciar la campanya, per la qual cosa consideren un èxit rotund la iniciativa.

“És la mostra més clara que la ciutadania valenciana vol uns mitjans de comunicació de titularitat pública que els permeta estar informats en la llengua pròpia, i que oferisquen una programació de proximitat i un entreteniment de qualitat”, ha remarcat.

Els promotors assenyalen que superar les 50.000 signatures abans d’arribar als 3 mesos de campanya serveix per esperonar els centenars de fedataris que estan recollint signatures. 



Segons que informa la comissió promotora, un dels trets que caracteritza la ILP és la transversalitat, amb milers de ciutadans, de condicions i en situacions ben distintes, han mostrat el seu suport.

Així mateix, afegeix que desenes d’entitats econòmiques, culturals, recreatives, esportives que s’hi han adherit, i continuen la recollida de signatures.



La Iniciativa Legislativa Popular encara les darreres setmanes de campanya amb la intenció de superar la xifra aconseguida, amb els fedataris mobilitzats perquè hi haja la possibilitat de signar per una ràdio i una televisió públiques i en valencià arreu del territori, segons que han avançat.

Comparteix

Icona de pantalla completa