Diari La Veu del País Valencià
EUPV reclama explicacions a Llombart sobre la venda del laboratori de l’Hospital de la Ribera

RedactaVeu / Alzira

“De nou estem davant l’interès desaforat d’aquesta empresa per fer caixa. És preocupant que un servei estratègic com el de laboratori, essencial en qualsevol centre hospitalari, no estiga sota el control de la conselleria”, ha afirmat el diputat Víctor Tormo sobre les intencions de Ribera Salut de vendre el servei de laboratori de l’Hospital de la Ribera.

En aquesta línia, Tormo ha presentat una bateria de preguntes al conseller de Sanitat perquè responga sobre aquestes intencions. Tormo alerta que la venda d’aquest servei afectarà una població d’aproximadament 261.000 persones.

“El País Valencià torna a ser pionera en mesures negatives, en reculada de l’assistència sanitària, prioritzant el benefici empresarial per davant de la defensa de la salut de la població. Podem assistir a un desballestament en tota regla de l’Hospital de la Ribera amb l’objecte que els accionistes obtinguen uns quantiosos beneficis econòmics a costa de la salut de les persones”, ha manifestat Tormo.

El parlamentari d’esquerres insisteix, a més, que la mesura “és de dubtosa legalitat, per tant exigim que el conseller ens done explicacions immediates sobre aquesta venda, així com si hi ha intencions de posar en venda altre servei”, puntualitza.

Comparteix

Icona de pantalla completa