Diari La Veu del País Valencià
EUPV reclama compareixença Llombart per explicar irregularitats en despeses de Sanitat

RedactaVeu / València

El diputat autonòmic d’EUPV, Víctor Tormo, ha sol•licitat la compareixença del conseller de Sanitat, Manuel Llombart, perquè done informació “clara i concisa sobre les suposades irregularitats detectades per Brussel•les i que fan referència a despeses de Sanitat.

“Volem saber si realment es produïren sense consignació pressupostària i de manera contrària al procediment de contractació pública”, subratlla Tormo.

Esquerra Unida ja va demanar el passat divendres la compareixença de Fabra perquè explique la investigació oberta per la Comissió Europea per la suposada manipulació del dèficit. “Creiem necessari que Llombart també comparega i atenga al detall de les informacions que assenyalen a les factures de Sanitat, les quals han estat acumulant-se en els calaixos sense frenada”, detalla el parlamentari.

Tormo reclama la depuració total de les responsabilitats. En aquest sentit ha afirmat: “Que s’òbriga una comissió d’investigació immediata en Les Corts sobre aquest assumpte, perquè la gravetat dels fets ho mereix i perquè no pot quedar-se impune sense que els responsables ho assumisquen”.

El diputat d’EUPV en Les Corts ha indicat que “si es confirma que han comés delictes de prevaricació i malversació de diners públics per realitzar despeses sense tenir pressupost i donant contractes a dit, a banda de la investigació i previsible sanció de Brussel•les al Consell, exigim la depuració de responsabilitats”.

Comparteix

Icona de pantalla completa