Diari La Veu del País Valencià
L’alcalde d’Oriola ingressat en situació estable

RedactaVeu / Oriola

L’alcalde d’Oriola, Monserrate Guillén, roman ingressat en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) de l’Hospital General d’Alacant després de patir ahir un infart de miocardi.

El portaveu del grup municipal dels Verds, Manuel Gallud, ha comparegut al costat de la portaveu municipal, Carolina Gracia, per informar de l’estat de salut després que ahir transcendira el seu ingrés en l’hospital per una dolència cardíaca.

Guillén va ser ingressat el dissabte a la nit per un dolor en el pit a l’Hospital Quirón de Torrevella. Després de realitzar-li les proves pertinents, es va determinar que patia un infart de miocardi i que li havien de practicar un cateterisme. D’aquesta manera, ahir al migdia va ser traslladat a l’Hospital General d’Alacant, on se li van implantar dos ‘stents’ al cor. Ara, roman en la UCI per a veure com evoluciona després de la intervenció. Gallud ha assenyalat que, segons les previsions dels metges, la baixa mèdica de Guillén podria durar d’un a dos mesos.

No obstant açò, l’alcalde es troba bé, estable i ha estat conscient en tot moment. “Volem agrair totes les mostres d’afecte i de preocupació per l’estat de salut de l’alcalde que nombrosíssimes persones ens han fet arribar”, ha dit el portaveu dels Verds.

Moment de la roda de premsa amb què anunciaven l’estat de l’alcalde

A causa de la baixa mèdica de Guillén, Antonio Zapata assumirà el paper d’alcalde accidental i les competències de Neteja Urbana i Seguretat Ciutadana les assumirà el mateix Gallud.

Comparteix

Icona de pantalla completa