Diari La Veu del País Valencià
El Consell deu als centres de discapacitats de l’Horta Nord més de 700.000 euros

RedactaVeu / València.

La diputada autonòmica d’EUPV, Esther López Barceló, ha exigit la compareixença de la consellera de Benestar Social, Asunción Sánchez Zaplana, sobre l’elevadíssim deute que el Consell manté amb el Consorci Comarcal de Serveis Socials de la comarca de l’Horta Nord, entitat que es dedica a l’atenció dels discapacitats i que aglutina 21 municipis.

“És incomprensible que a data de hui el deute arribe a aquestes xifres, i el Consell no complisca amb els pagaments, posa en perill la vida d’aquests centres que estan funcionant amb prou feines, gràcies a la dedicació dels seus treballadors”.

López Barceló ha arreplegat les queixes de professionals d’aquest sector, i dels familiars dels usuaris, “els quals estan summament preocupats pels impagaments del Consell, perquè les conseqüències poden ser demolidores tenint en compte que no tenen pràcticament recursos econòmics al marge de la subvenció de la Generalitat”, denuncia.

La parlamentària insta Sánchez Zaplana a explicar “com pot ser que no s’acomplisquen les resolucions i que els pagaments a cinc centres estiguen esperant-se des del mes de maig”.

Comparteix

Icona de pantalla completa