Diari La Veu del País Valencià
Grisolía: ‘Hi haurà una televisió valenciana, encara que més modesta’

Europa Press / València.

El president del Consell Valencià de Cultura (CVC), Santiago Grisolía, s’ha mostrat convençut que ‘en el futur, abans o després hi haurà una televisió valenciana, que és un element molt important de comunicació’. ‘Estic segur que sí, que hi haurà una nova televisió autonòmica, encara que molt més modesta, com en altres llocs’, ha remarcat sobre aquest tema.

Grisolía ha expressat també que a aquesta Institució “la segueix preocupant l’aspecte de la televisió, sobretot recuperar part dels antics arxius, perquè no es perden ja que són una riquesa important”.

Després d’aquestes declaracions i a preguntes dels mitjans sobre si hi haurà televisió autonòmica, la consellera de Cultura ha precisat que “de moment, el Govern valencià està preocupadíssim pel finançament autonòmic” i per “subjectar la política social”. Per això: “estem reclamant més finançament a l’Estat i aquesta és la nostra primera prioritat”.

D’altra banda, el president del CVC ha expressat la seua preocupació perquè la televisió pública emeta més continguts de ciència. De fet, segons ha assenyalat, va mantenir algun contacte amb dirigents de RTVV i també amb els de Televisió Espanyola per a expressar-los aquesta reivindicació.

Així, considera que “és important que s’ensenye” a través de la televisió i com a exemple ha dit que enguany es compleix el 90 aniversari de la mort de Santiago Ramón y Cajal. “Tot açò és important que es conega”, ha agregat.

Comparteix

Icona de pantalla completa