Diari La Veu del País Valencià
Morera: ‘S’han arribat a pagar conferències a Nóos que mai s’han celebrat’

RedactaVeu / València.

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que la declaració del comptable de Nóos, “comença a fer llum i coincideix amb el que nosaltres sempre hem sospitat. Ens trobem davant d’un cas de saqueig de les arques públiques valencianes perquè s’arribaren a pagar conferències a Nóos que mai se celebraren i això, qualsevol persona entén que és robar. Amb totes les lletres”.

Per això, el síndic de Compromís ha dit que el Consell d’Alberto Fabra, “que no s’ha mullat com toca en aquest tema, com si tinguera por o intentaren encobrir algú, ja tarda en reclamar als culpables que tornen tots els diners que ens ha saquejat la trama de Nóos a les valencianes i els valencians i ja pot començar demanant els diners de les conferències que no s’han celebrat però que sí s’han cobrat”.

Segons Morera, “primer Camps i després Fabra ens han mentit en les Corts Valencianes, han parlat de la transparència de tot el que es va fer amb Nóos i ara comprovem, amb estupor, que el negoci no va tindre mesura a València, segons paraules del comptable, un negoci fet amb diners públics i autoritzat pels responsables polítics. Volem que la justícia arribe fins al final, recordem que el jutge Castro intentà imputar Camps i Barberà i que el TSJ ho va evitar, però les declaracions fetes pel comptable de Nóos demostren que, pel bé de la justícia, cal que eixes imputacions es produïsquen”.

També, Morera ha recordat que en sessió parlamentària, “nosaltres vam parlar de les reunions en la Zarzuela, reunions que ens han negat i sembla que sí que han estat realitzades. El cas Nóos no sols és un cas de saqueig i corrupció, sinó també és un cas farcit de mentides. No sols ens han furtat diners a les valencianes i valencians, sinó que ens han furtat el dret a saber la veritat, però cada dia sabem més coses i cada dia els responsables estan més assenyalats”.

Comparteix

Icona de pantalla completa