L’exvicepresident del Govern Vicente Rambla renuncia a l’escó de diputat pel PP

L'exnúmero dos de Francisco Camps i actualment imputat pel ‘cas Gurtel’, presenta la seua renúncia com a parlamentari en les Corts per dedicar-se a la seua activitat professional com advocat, segons indica en l’escrit presentat al Parlament valencià
4 juliol 2014 01:00h
RedactaVeu / ACN / València

L'exvicepresident valencià Vicente Rambla ha presentat aquest divendres per escrit la seua renúncia com a diputat del PP a les Corts Valencianes, segons han informat fonts del grup popular i de la cambra autonòmica.

En un escrit presentat per registre d'entrada a les Corts Valencianes, Vicente Rambla, expressa el seu desig d'abandonar la política i dedicar-se a la seua activitat professional com advocat.

Rambla es troba imputat a la branca valenciana del 'cas Gürtel' que investiga un presumpte finançament irregular del PP valencià. Entre altres càrrecs, Rambla ha estat vicepresident del govern de Francisco Camps, portaveu i conseller d'Economia, de Sanitat i d'Indústria.

“És de justícia retre un sincer agraïment a tots amb els qui he tingut el privilegi de treballar, a tots els presidents de la Generalitat, membres del Consell i de les Corts, alts càrrecs, funcionaris, mitjans de comunicació i també a l'oposició política”, diu Rambla al seu escrit.


L'exvicepresident del Govern valencià ha manifestat la seua il•lusió per “centrar la meua activitat professional en una altra direcció, en la que és la meua professió al marge de la política, i on intentaré aportar amb humilitat el meu granet de sorra perquè puguem seguir construint la Comunitat a la qual tots aspirem”.


 
A través d'un comunicat, el síndic del grup popular a les Corts Valencianes, Jorge Bellver, ha valorat  “l’àmplia trajectòria política de Vicente Rambla” i li ha agraït “el seu treball, col•laboració i compromís amb el projecte del Partit Popular”. A més, li ha desitjat “el millor en aquesta nova etapa que afronta en el professional i personal”.


 

next