Els museus festius de València se sumen a la celebració del 23 d'abril amb un 'passallibres'

'S'alliberaran' exemplars de nou títols diferents que la ciutadania podrà endur-se per a llegir-los
23 abril 2019 11:38h
El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha convidat la ciutadania "a participar en aquesta iniciativa. / ACN / LAURA SANCLIMENT

VALÈNCIA. La Regidoria de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València se suma aquest dimarts a la celebració del 23 d'abril, Dia Internacional del Llibre, amb la iniciativa Passallibres, que consisteix a 'alliberar' llibres aquest dia per tota la ciutat i especialment als voltants dels museus festius (Museu del Corpus, Museu Faller i Museu de la Setmana Santa Marinera) perquè qualsevol ciutadà o ciutadana se'ls puga endur a casa per a llegir-los.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha convidat la ciutadania "a participar en aquesta iniciativa amb la qual també volem fomentar els hàbits de lectura i anime que els qui participen compartisquen la seua experiència en les xarxes socials amb l'etiqueta #PassallibresFestiu". 

Es tracta d'una iniciativa per a col·laborar amb l'expansió de la cultura escrita en coincidència amb una data tan assenyalada. Des de la Regidoria de Cultura Festiva 's'alliberaran' llibres com l'edició especial d'El Xicotet Príncep realitzada amb motiu de les Falles 2018, catàlegs del Museu Faller, el volum els Papers del Corpus, Contes de Setmana Santa i els llibrets de la Falla Municipal realitzats per l'artista Okuda. 

En total, seran nou títols editats des de la Regidoria de Cultura Festiva els que la ciutadania trobarà en diferents punts de València. Des de la regidoria es proposa la possibilitat que qui s'enduga a casa aquests llibres puga passar-los a algú o alliberar-los una vegada els haja llegits.

next