Mor un home en una bassa a l'Alfàs del Pi quan intentava rescatar els seus gossos

La víctima va eixir a passejar amb els seus animals al matí i el cos va ser tret de l'aigua a les 19.45 hores
13 maig 2019 13:50h
En els informes policials s'indica que la bassa es trobava tancada, correctament barrada i perimetrada. Imatge d'arxiu d'una bassa de reg. / EFE

L'ALFÀS DEL PI. Un home de 61 anys ha mort a l'Alfàs del Pi (la Marina Baixa) en precipitar-se a una bassa de reg quan tractava d'ajudar els seus dos gossos, que es trobaven dins.

Segons han informat a EFE fonts municipals, l'home havia eixit a passejar amb els gossos quan aquests es van endinsar en una bassa de reg que es troba al costat d'un dels camps de futbol del poliesportiu de la localitat i no aconseguien eixir.

La víctima, que caminava amb dues crosses, va tractar de rescatar els animals, però va esvarar, va caure a la bassa i ja no va poder eixir.

Cap al migdia dues dones van passar per la zona, van veure als gossos i els van traure de l'aigua, però no van veure l'home. La veu d'alarma no va arribar fins a unes hores després, vora les 15.00h, quan l'esposa es va alarmar perquè l'home no havia tornat al domicili.

Aleshores, la policia local va iniciar la cerca i va localitzar les crosses de la víctima al costat de la bassa, cosa que va facilitar que fora trobat poc després.

Fins al lloc es van desplaçar unitats de la Policia Judicial, bombers de rescat i bussos de la Guàrdia Civil, que van traure el cos de l'aigua a les 19.45h, segons han informat les mateixes fonts.

En els informes policials s'indica que la bassa es trobava tancada, correctament barrada i perimetrada, per la qual cosa tot apunta al fet que l'accés a la mateixa va ser "un error de la víctima", han indicat les fonts.

next