Milers de persones es manifesten a Madrid per l'emergència climàtica coincidint amb la COP25

Grups indígenes reclamen a les Nacions Unides que tinguen en compte les seues reivindicacions davant de l'impacte del canvi climàtic en les seues comunitats
6 desembre 2019 18:30h
A la capçalera de la marxa hi ha lemes com 'Justícia climàtica' o 'Per canvis sense precedents, calen mesures sense precedents'. Els manifestants, a més, canten lemes com 'Poder pel poble' o 'Un altre món és possible, som imparables'. / REUTERS

MADRID (ACN). Milers de persones es manifesten aquest divendres a la vesprada a Madrid en la Marxa pel Clima per a reclamar accions concretes contra el canvi climàtic als líders mundials de tot el món en el marc de la COP25. 

L'activista sueca Greta Thunberg, així com més joves d'arreu del món del moviment 'Fridays for Future', participen en la manifestació, on també hi ha grups indígenes que reclamen a les Nacions Unides que tinguen en compte les seues reivindicacions davant de l'impacte del canvi climàtic en les seues comunitats. 

A la capçalera de la marxa hi ha lemes com 'Justícia climàtica' o 'Per canvis sense precedents, calen mesures sense precedents'. Els manifestants, a més, canten lemes com 'Poder pel poble' o 'Un altre món és possible, som imparables'.

Greta Thunberg ha fet una roda de premsa a Madrid, on ha demanat als líders de la COP25 "accions concretes" contra el canvi climàtic, i ha destacat que en els últims mesos s'ha contribuït a fer créixer la consciència social sobre el clima. L'activista ha eixit als carrers de Madrid rodejada d'una gran quantitat de simpatitzants i d'un fort dispositiu policial, i també de moltes càmeres.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next