Metrovalencia oferirà servei nocturn tres dies seguits durant el pont de la Constitució

El servei A la Lluna de Metrovalencia disposarà de trens fins a les 3 de la matinada durant dijous, divendres i dissabte
4 desembre 2019 14:22h
Amb el servei denominat A la Lluna de Metrovalencia circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat. / FGV

VALÈNCIA. La Generalitat oferirà durant el pont de la Constitució tres jornades consecutives de serveis nocturns en Metrovalencia, durant el dijous 5 de desembre; el mateix Dia de la Constitució, és a dir, el divendres 6, i el dissabte dia 7. 

Amb el servei denominat A la Lluna de Metrovalencia circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l'últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent-Avinguda i Marítim-Serrería, segons ha informat la Generalitat en un comunicat. 

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. Cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria. Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l'estació d'Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions, tindran lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores. 

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes elles, mentre que en els trams Primat Reig-Doctor Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minutos. 

En la línia 4 hi haurà més freqüències entre Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l'últim tramvia en servei que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions tindran lloc al voltant de les 2.30 hores.

next