Més d'una desena de ferits lleus en omplir-se de fum la cabina d'un avió de British Airways a Manises

Tres persones han resultat intoxicades de caràcter lleu per fum i han sigut traslladades des de l'aeroport als centres hospitalaris
5 agost 2019 20:27h
L'incident s'ha comunicat a la torre de control i fins al lloc s'han desplaçat efectius de bombers. / TWITTER @LUCYAABROWN

VALÈNCIA. Més d'una desena de persones han resultat ferides lleus després d'omplir-se de fum la cabina d'un avió de la companyia British Airways que viatjava de Londres a Manises una vegada havia aterrat en l'aeròdrom valencià. Els passatgers han hagut d'eixir de l'aeronau a través de les rampes d'evacuació. 

Els fets han ocorregut a les 19 hores, quan l'avió de l'aerolínia britànica ha aterrat a l'aeroport de Manises i la cabina s'ha omplit de fum només tocar terra per circumstàncies desconegudes, segons han informat a Europa Press fonts de la delegació del govern espanyol. 

L'incident s'ha comunicat a la torre de control i fins al lloc s'han desplaçat efectius de bombers. S'ha hagut de procedir a utilitzar les rampes d'evacuació. 

Com a conseqüència del succés, tres persones han resultat intoxicades de caràcter lleu per fum i han sigut traslladades a centres hospitalaris per a comprovar el seu estat de salut. A més, entre deu i dotze passatgers més han patit rascades a causa del descens per les rampes flotants, segons les mateixes fonts. 

Des de la companyia aèria, a través de xarxes socials, s'ha informat de la constància d'un incident que afecta una de les seues aeronaus a València i que informaran del succeït tan prompte com disposen de més dades.

next