Mercadona busca 200 treballadors per al seu departament d'informàtica 

La cadena de supermercats col·labora amb la Conselleria d'Educació per a contractar persones procedents de la formació professional
17 abril 2019 13:25h
Els nous treballadors tindran contractes fixos des del primer dia. / MERCADONA

VALÈNCIA. Mercadona ha iniciat un procés de captació de talent per a incorporar més de 200 persones al seu departament d'Informàtica, situat a Paterna. D'una banda, la companyia ha obert un procés, en col·laboració amb la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana, per a seleccionar personal procedent de Cicles Formatius d'FP Grau Superior, concretament en Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes, Desenvolupament d'Aplicacions Web i Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma. Paral·lelament, la companyia completa aquesta cerca de més de 200 persones amb la necessitat d'incorporar perfils sènior amb àmplia experiència i acabats de titular de graus universitaris.

Mercadona compta actualment amb un departament d'Informàtica compost per 500 persones, professionals multidisciplinaris especialitzats en Enginyeria Software, Arquitectura Empresarial, Administradors de Sistemes, Operacions, Analítica i Seguretat Informàtica. Amb l'obertura d'aquest nou procés de captació de talent, la companyia persegueix impulsar el seu projecte de Transformació Digital, que amb una inversió anual de 150 milions d'euros pretén millorar les eines i processos informàtics i abordar importants iniciatives en col·laboració amb proveïdors especialistes de les diferents solucions informàtiques. L'objectiu és agilitar al màxim la presa de decisions i incrementar l'eficiència i agilitat dels processos a través de dades úniques i veraces.

Per a això, "els seleccionats no solament tindran l'oportunitat d'abordar aquest nou repte, sinó que a més podran créixer professionalment dins del projecte Mercadona, un projecte que aposta per les persones i que compta amb una política de Recursos Humans centrada en el seu desenvolupament", ha explicat la companyia en un comunicat. Segons expliquen, els nous treballadors tindran contractes fixos des del primer dia, importants plans específics de formació i l'opció, a mitjà termini, d'optar a llocs de major responsabilitat dins de la política de promoció interna que caracteritza Mercadona i de la qual, el 2018, ja s'han beneficiat 860 treballadors.

next