Medi Ambient accepta les al·legacions de Paterna sobre el projecte d'Intu Mediterrani

Sagredo assegura que el macrocentre comercial continua el full de ruta previst per a la seua implantació
4 febrer 2019 18:53h
En les al·legacions presentades pel consistori s'explicava que el promotor privat augmentava a més de 100 metres la zona de reserva de la CV-35. / INTU

VALÈNCIA. El Servei d'Avaluació Ambiental Estratègica de la Conselleria de Medi Ambient acaba de comunicar a l'Ajuntament de Paterna (l'Horta Oest) que admet a tràmit les al·legacions que van presentar entorn del projecte Intu Mediterrani, que obri expedient d'avaluació ambiental i que dona al consistori un termini de tres mesos perquè presente la nova documentació. 

Així ho ha anunciat en un comunicat l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha afirmat que "aquest és un pas avant més en el complex procés de tramitació que requereix la implantació d'un projecte de les dimensions econòmiques d'Intu Mediterrani".

En les al·legacions presentades pel consistori s'explicava que el promotor privat augmenta a més de 100 metres la zona de reserva de la CV-35, de manera que es corregeix l'única circumstància que, segons Medi Ambient, impedia donar tràmit al projecte.

"El projecte d'Intu Mediterrani segueix endavant en la seua tramitació per a ser realitat a Paterna", ha dit Sagredo, que ha rebut aquest dilluns de vesprada el comunicat de Medi Ambient en el qual accepta les al·legacions que l'Ajuntament va presentar el passat 21 de gener. Ha recordat que "es tracta d'una incitativa privada en terrenys 100% privats que porta a la nostra Comunitat i a la nostra ciutat, segons els seus promotors, 860 milions d'euros d'inversió i la creació de més de 8.000 llocs de treball".

Sobre aquest últim pronunciament autonòmic, Sagredo també ha assenyalat que "el projecte segueix amb el full de ruta marcat per a la seua instal·lació a Paterna esmenant els requisits tècnics que se li plantegen des de les administracions competents de realitzar els procediments necessaris per al desenvolupament del sector terciari del complex comercial".

L'alcalde ha destacat que "la continuïtat de l'expedient d'Intu Mediterrani, que iniciem des de l'Ajuntament aquest estiu, és una realitat tangible" i ha insistit que "es tracta d'una oportunitat per al municipi des del punt de vista de creació d'ocupació, regeneració del territori i dinamització de l'economia".

next