Martínez Dalmau promet la reversió de l'Hospital de Dénia en els primers cent dies de legislatura si accedeix al Consell

El candidat d'Unides Podem-Esquerra Unida promet l'execució del Tren de la Costa si forma part del govern de la Generalitat
14 abril 2019 17:30h
Marínez Dalmau lamenta que a l'hospital "hi ha una ràtio escassa de personal i de llits. /EFE

VALÈNCIA. El candidat d'Unides Podem-Esquerra Unida a la Presidència de la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, s'ha compromés aquest diumenge a Dénia al fet que, si lidera el Consell, escometrà en els primers cent dies de govern la reversió de la gestió privada de l'hospital de Dénia.

A més, ha criticat "les deficiències en les comunicacions d'aquesta comarca" i ha garantit "l'execució del Tren de la Costa i la liberalització de l'AP7, davant els dubtes del Ministre de Foment valencià", José Luis Ábalos.

Així ho ha indicat en l'acte de presentació de la candidatura municipal de Podem Dénia, on ha retret que la reversió de l'Hospital de Dénia és "una de les grans promeses incomplides" del president Ximo Puig, "a pesar que en aquest centre hospitalari és on millor s'observen les conseqüències de les privatitzacions", ha indicat la formació en un comunicat.

En aquest sentit, ha explicat que, a l'hospital, "hi ha una ràtio escassa de personal i de llits; hi ha una fugida constant de professionals per una càrrega de treball excessiva i unes deficients condicions laborals i salarials, i és el que compta amb una major oposició ciutadana".

Paral·lelament, ha recordat que Podem ha demanat que Puig "reta comptes a les Corts" sobre les negociacions mantingudes amb la concessionària sanitària DKV per a "revertir la gestió privada de l'hospital de Dénia en aquesta legislatura".

Dalmau ha assegurat que la confluència serà "la que assegurarà la reversió al sistema públic de l'hospital de Dénia en la pròxima legislatura", al mateix temps que impulsarà la reversió del departament de salut de Torrevella, la concessió de la qual expira el 2021 i abordarà la d'Elx-Crevillent i la de Manises.

next