Martínez Dalmau afirma que la X legislatura "serà la més important per a la Comunitat"

El portaveu d'Unides Podem-EUPV demana que els propers quatre anys siguen els de la "transformació" i l'"aprofundiment" dels canvis iniciats el 2015
16 maig 2019 14:12h
Unides Podem-EUPV "marcarà la centralitat" al nou Consell. / UNIDES PODEM-ESQUERRA UNIDA

VALÈNCIA. El portaveu d'Unides Podem-Esquerra Unida a les Corts, Rubén Martínez Dalmau, ha augurat que aquesta serà la legislatura "més important que hi ha hagut mai a la Comunitat Valenciana", i confia que siga una "etapa d'aprofundiment" en els canvis iniciats durant els últims quatre anys i que aquests canvis servisquen per a "transformar aquesta terra".

Martínez Dalmau, qui s'estrena com a diputat a les Corts, ha destacat que en aquesta desena legislatura, que ha començat aquest dijous amb la constitució del parlament, Unides Podem-EUPV serà "decisiu" i "marcarà la centralitat" tant a la cambra com al Consell.

En declaracions a la seua arribada a les Corts, ha qualificat "d'interessantíssima" la pluralitat que hi haurà al parlament, amb sis grups polítics, perquè això els donarà "major capacitat per a poder fer entendre que les propostes d'Unides Podem-EUPV són les que realment miren per l'interés del poble valencià".

Martínez Dalmau ha assegurat que es farà un esforç per a crear "una legislatura de transformació, que finalment aprofundisca en els mecanismes que fan falta per a canviar aquesta terra i tindre la terra que tots els valencians i valencianes mereixen".

"No ens interessa si algú es mou de la cadira o no", ha respost sobre la configuració del nou govern i ha agregat que el seu grup "no està ací per les cadires, sinó per a canviar la vida de la gent".

En les pròximes dues setmanes, ha avançat, els socis del Botànic es dedicaran a parlar de "les coses que s'han fet bé i malament" durant els últims quatre anys i després parlaran del què i al final del qui.

"Allò important és que tinguem un govern que tinga capacitat de transformació i que canvie la vida de la gent. Després veurem qui es col·loca en els diferents llocs; això és una qüestió accidental", ha manifestat.

Martínez Dalmau ha afirmat que els últims quatre anys "no han sigut fàcils" perquè calia "desallotjar el PP de les institucions", però ha considerat que a partir d'ara cal avançar "cap a una transformació verda, uns feminismes que siguen el pilar de les polítiques públiques i la fi de la precarietat".

next