Margarita Llaudes serà la candidata del PSPV d'Ontinyent per a l'Alcaldia

Jaime Peris i Rebeca Torró, els números dos i tres de Jorge Rodríguez a l'Ajuntament, tanquen la llista socialista per al 26-M
22 abril 2019 16:18h
La directora del departament de salut d'Ontinyent, Margarita Llaudes, serà la candidata socialista a l'Alcaldia de la capital de la Vall d'Albaida. / EFE

VALÈNCIA. La directora del departament de salut d'Ontinyent, Margarita Llaudes, serà la candidata socialista a l'Alcaldia de la capital de la Vall d'Albaida en les eleccions del 26 de maig, segons han informat a EFE fonts del partit.

La llista municipal socialista l'havia encapçalada des del 2011 l'actual alcalde, Jorge Rodríguez, qui va abandonar el PSPV-PSOE la setmana passada després d'alçar-se el secret del sumari del cas Alqueria, en el qual figura com a investigat durant la seua etapa com a president de la Diputació de València.

La candidatura socialista, que ja s'ha registrat en la Junta Electoral de Zona, la tanquen simbòlicament, en els llocs número 20 i 21, els números dos i tres de Rodríguez a l'Ajuntament: el regidor Jaime Peris i la tinent d'alcalde d'Ontinyent, Rebeca Torró, qui també ocupa el cinqué lloc en la candidatura del PSOE al Congrés per València.

El segon lloc en la llista del PSPV l'ocupa Juan Francisco Guerra, un dels fundadors del partit i d'UGT a Ontinyent, a qui segueixen, fins a l'onzé lloc, David Palací, Raquel Bargueño, Paco Pons, Pilar Martínez, Enrique Mollá, Sabina Pascual, Edison Espinosa, Nuria Juan i Felipe Torrent.

Jorge Rodríguez ja ha anunciat que encapçalarà la candidatura a Ontinyent del partit independent La Vall d'Albaida ens uneix, a la qual previsiblement s'incorporaran la majoria d'integrants de la llista socialista inicial.

next