L'Olleria, preparada per a celebrar una nova Trobada d'Escoles en Valencià de la Vall d'Albaida

La localitat serà la tercera vegada que acull una festa per la llengua, que enguany està dedicada al lexicògraf Francesc Ferrer i Pastor
10 abril 2019 20:00h
La 32a festa per la llengua de la Vall d'Albaida se celebra el dissabte 13 d'abril a l'Olleria. En la imatge, una fotografia de la trobada del 2018 celebrada a Montitxelvo / ESCOLA VALENCIANA

VALÈNCIA. Aquest dissabte 13 d'abril l'Olleria acollirà la XXXII Trobada d'Escoles en Valencià de la Vall d'Albaida, que enguany se celebra sota el lema 'Som i serem paraules', recordant així el lexicògraf i activista cultural Francesc Ferrer i Pastor.

Enguany serà la tercera vegada que l'Olleria acull la trobada de la Vall d'Albaida i, una vegada més, tota la població "s'ha bolcat en la preparació", segons explica l'Ajuntament en un comunicat. La comunitat educativa, formada per mestres, famílies i alumnat, conjuntament amb la Coordinadora d'Escola Valenciana i l'Ajuntament, han "treballat de manera incansable perquè la trobada a l'Olleria siga un èxit".

La regidora d'Educació, Ruth Martínez, ha aprofitat per a agrair també a empreses, comerços i associacions locals la seua col·laboració desinteressada, tant econòmicament com formant part del voluntariat o fent exhibicions.

La programació de la trobada arrancarà a les 16.00 hores al parc Beat Pare Ferreres i comptarà amb una cercavila, tallers, exposicions, actuacions, contacontes i concerts de Ramonets, Canta Canalla i La Fúmiga.

Martínez ha volgut convidar tota la comarca a gaudir de totes les activitats que s'han programat per a aquest dissabte a l'Olleria i s'ha mostrat convençuda que la festa per la llengua "serà tot un èxit".

next