Localitzades 450 bellotes d'haixix gràcies a l'olfacte dels gossos policies

La droga estava oculta dins de pots de suc de taronja que un home transportava en una maleta
30 setembre 2019 19:31h
La Policia va localitzar la maleta sospitosa en un control d'estupefaents. / POLICIA LOCAL DE VALÈNCIA

VALÈNCIA (EP). La Unitat Canina de la Policia Local de València ha trobat un total de 449 bellotes d'haixix amagades en envasos de suc a l'interior d'una maleta en l'estació d'autobusos.

Els gossos van trobar la droga al voltant de les huit de la vesprada d'aquest dissabte, 28 de setembre, en un control de tràfic d'estupefaents realitzat a l'estació. Es tractava d'un autobús d'una de les línies procedents de Màlaga, informa el cos de seguretat en un comunicat.

Durant la revisió del maleter de càrrega, un dels cans detectors va marcar una maleta. A l'interior hi havia uns quatre quilos i mig d'haixix en 449 bellotes, ocultes dins d'envasos de suc.

Per a localitzar al propietari va ser necessari que els viatgers agafaren el seu equipatge, fins que només va quedar una persona. El sospitós va oferir diverses versions, incompatibles entre si i desmentides de manera evident pel xofer i els passatgers.

Després de les investigacions, una vegada identificat, l'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i traslladat a dependències policials.

next