Les Arts esperarà la resolució del cas per a decidir sobre la relació del coliseu amb Plácido Domingo

El coliseu valencià recorda que actualment no existeix cap relació contractual amb el tenor madrileny
13 agost 2019 19:04h
Plácido Domingo en la interpretació de 'La Traviata' al Palau de les Arts. / DIARI LA VEU 

VALÈNCIA. El Palau de les Arts de València ha anunciat aquest dimarts que esperarà la resolució del cas de les acusacions d'assetjament sexual denunciades per nou cantants sobre el tenor Plácido Domingo per a "actuar conseqüentment i adoptar alguna mesura convenient, de manera que es preserve la presumpció d'innocència".

Així ho ha assenyalat en un comunicat en el qual l'auditori valencià "condemna enèrgicament qualsevol classe d'assetjament laboral o violència masclista en la societat, i en el món de la cultura en particular".

L'auditori valencià ha volgut recalcar que Les Arts "no té cap vinculació laboral directa amb Plácido Domingo", del qual subratlla que "tan sols col·labora en la selecció d'alumnes del Centre de Perfeccionament, juntament amb una comissió d'experts formada per huit persones més".

Es dona la circumstància que Plácido Domingo va presidir recentment, el passat 1 de juny, la final de les audicions per als cantants que integraran l'onzena promoció d'artistes del Centre de Perfeccionament que porta el seu nom i la seu del qual està al Palau de les Arts de València.

next