L'Aemet preveu pluges i tempestes a les comarques del sud per a aquest dissabte

Les temperatures descendiran a tot el territori i a Morella el mercuri pot baixar fins als 4 graus
18 maig 2019 10:51h
Les pluges poden ser localment fortes a les comarques del sud. / DLV

VALÈNCIA. El País Valencià registrarà aquest dissabte ruixats aïllats, especialment en el terç sud del territori, que podrien ser localment forts i anar acompanyats de tempesta, segons la predicció de l'Aemet.

A primeres hores del dia, el cel tindrà intervals de núvols alts. A partir de mitjan matí, el cel estarà nuvolós i es produiran probables ruixats aïllats, sobretot a les comarques centrals i del sud, on poden ser forts i amb tempesta. A més, hi haurà cota de neu entre els 1600 i 1800 metres.

Quant a les temperatures, aniran en descens, sobretot les màximes. Així, a Alacant, Elx i Dénia els termòmetres arribaran als 22 graus, mentre que a Oriola la màxima serà de 24 graus. Les mínimes seran de 13 i 15 graus.

A Castelló de la Plana, les temperatures poden aconseguir els 21 graus i la màxima serà de 17 graus a Morella. En aquesta última localitat, el mercuri pot baixar fins als 4 graus. A València i Ontinyent també arribaran als 21 graus, un grau menys del que es preveu a Gandia. La mínima més freda serà a Requena, amb 6 graus. A València serà de 12 graus i a Ontinyent de 10.

next