La xarxa ciclista de València estrena senyals informatius

Els pals indicadors també serviran per a mostrar els itineraris per a vianants en diferents punts d'interés 
8 abril 2019 14:25h
La primera fase de l'actuació consistirà en la instal·lació de 16 pals indicadors. / REGIDORIA DE MOBILITAT SOSTENIBLE

VALÈNCIA. Aquest dilluns al matí s'han instal·lat a l'entorn del pont de Sant Josep els dos primers senyals indicadors del projecte emprés per la Regidoria de Mobilitat Sostenible i l'Agència de la Bicicleta de València per a senyalitzar, per tota la xarxa ciclista, els itineraris ciclistes i aquells destinats a vianants en diferents punts d'interés de la ciutat.

La primera fase de l'actuació consistirà en la instal·lació de 16 pals amb múltiples indicacions a l'entorn de l'Anell Ciclista. Els quatre primers s'instal·laran aquest dilluns: els dos citats, més un tercer al pont de Fusta i el quart al pont del Real. El regidor de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha compartit aquest dilluns una imatge d'aquests primers senyals.

Per al regidor, aquesta és "una ferramenta més per a fer valdre el nostre patrimoni i facilitar la vida a veïns i visitants, i una demostració visible de la facilitat i rapidesa per a desplaçar-se en una València que es consolida, cada dia més, com la capital Mediterrània de la Bicicleta", ha indicat el xarxa social Facebook. 

La previsió és que el dilluns 15 s'instal·len dos més a la Porta de la Mar i el carrer de Colom; el 23 d'abril, un al carrer de la Pau i un altre a Colom amb Sorní; el 26 d'abril, tres al carrer de Russafa amb Colom i un altre al carrer d'Alacant, i a principis de maig, un a Sant Agustí, un altre al carrer de Conca, un altre a Torres de Quart i l'últim enfront de l'IVAM.

La senyalística indica diferents destinacions, tant dins del perímetre de l'Anell com fora d'ell, amb destinacions com ara l'Hospital la Fe, les diferents torres de la ciutat, els recintes esportius seu de grans esdeveniments, els parcs, els jardins, universitats, etcètera.

Així mateix, els pals indiquen estimacions temporals orientatives per a fer visible la rapidesa per a accedir amb bicicleta o vehicle de mobilitat personal als diferents punts de la ciutat, així com la possibilitat de fer-ho també caminant en una quantitat de temps també moderada.

next