La tele d'À Punt firma el seu nou rècord amb un 2,7% d'audiència al setembre

La cadena pública augmenta en dues dècimes els seus millors registres obtinguts al març i l'agost del 2019
1 octubre 2019 09:33h

VALÈNCIA. La nova temporada de la televisió d'À Punt ha començat amb bon peu. La cadena pública ha marcat al mes de setembre el seu màxim històric amb una audiència mitjana del 2,7%. Un registre que supera en dues dècimes la millor marca obtinguda per la tele valenciana, que va arriba al 2,5% d'audiència al mes de març i al d'agost del 2019.

Segons les dades de Kantar Media del mes de setembre, À Punt té nou rècord d'audiència i confirma l'evolució del seguiment de la cadena. El 2,7% de quota de pantalla durant el mes de setembre recull les bones dades, d'una banda, d'algunes de les estrenes de la nova temporada i, d'altra i principalment, els grans registres aconseguits durant l'episodi del temporal de la DANA que va afectar les comarques del Baix Segura i la Vall d'Albaida. Durant aquests dies, la cadena pública va aconseguir dades que, en molts casos, doblaven la mitjana habitual del dia.

L'impacte en l'audiència de la DANA es veu reflectit no únicament en l'audiència d'À Punt sinó també en la d'altres autonmiques.`Així, La 7 -la televisió de Múrcia- també ha registrat el seu màxim històric mensual amb un 4,4% d'audiència (dos punts més que a l'agost). També IB3 -altre dels territoris afectats per la gota freda- va millorar al setembre el seu registre respecte al mes anterior amb un 3,7% d'audiència (dues dècimes més).

agermana't

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next