La Policia investiga dues dones per difondre un rumor sobre un home que suposadament assetjava menors

Les acusades són mares de dos companys d'escola del fill de la víctima, que va ser qui va alertar son pare que la seua foto circulava per WhatsApp
22 febrer 2019 18:56h
La víctima va presentar la denúncia quan es va assabentar pel seu fill que el rumor circulava per un grup de WhatsApp. / EFE

VALÈNCIA. La Policia investiga si dues mares d'un col·legi de la Safor van atemptar contra la intimitat i l'honor d'un pare del mateix centre al qual van acusar de perseguir xiquets. També van difondre la imatge de l'home a través de WhatsApp.

La investigació, segons han confirmat fonts policials a EFE, es va iniciar després de la denúncia presentada pel pare fotografiat després de ser informat pel fill que la seua imatge s'estava difonent per la citada xarxa social amb l'advertiment que podria estar assetjant menors.

Les investigacions dels agents han aconseguit donar amb la dona que va fer la fotografia i que va iniciar la cadena de missatges en la qual s'acusava el denunciant.

Ambdues han sigut citades a declarar, sense ser detingudes prèviament, i les diligències policials passaran a la disposició d'un jutjat local, han informat les mateixes fonts.

El diari Levante-EMV publica aquest divendres que el fill del denunciant va estar al voltant d'una setmana sense voler acudir al col·legi i que va ser aquest fet el que va propiciar que presentara una denúncia.

next