La Policia deté al Marítim de València un home per tocar-se els genitals davant de menors

Els agents van identificar el presumpte autor dels fets després de diversos episodis denunciats per veïns del barri
8 juliol 2019 16:57h
El presumpte autor d'un delicte d'exhibicionisme va ser detingut després de setmanes d'investigació. / DIARI LA VEU

VALÈNCIA. Agents de la Policia han detingut al districte del Marítim de València un home de 40 anys com a presumpte autor d'un delicte d'exhibicionisme, després de suposadament despullar-se i tocar-se "lascivament" els genitals davant de diverses famílies, entre les quals es trobaven diversos menors. Dies abans havia realitzat fets similars davant de dues dones.

Les investigacions es van iniciar fa un mes en tindre la Policia coneixement que un home, pel que sembla amb una actitud agressiva, havia insultat diverses famílies, al mateix temps que s'havia baixat els pantalons i tocat els seus genitals, ha assenyalat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat.

Els agents van esbrinar que aquestes famílies pertanyien a una falla del districte d'Abastos, que en el moment dels fets estaven celebrant una festa, i que el sospitós, fins a tres ocasions, s'havia baixat els pantalons, de manera que havia quedat completament nu.

Així mateix, van descobrir que, entre les famílies, hi havia diversos menors i que el sospitós, a més d'exhibir els seus genitals, també se'ls tocava "lascivament". A més, dies abans, el presumpte autor, vestit amb una bata de licra transparent i sense res davall, s'havia dirigit a dues dones a les quals els va mostrar les seues parts íntimes.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat del sospitós, que va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'exhibicionisme. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

next