La Policia desallotja un centenar de manifestants que protesten a Sans per la sentència de l'1-O

Els CDR havien convocat una protesta aquest dissabte a l'estació, on s'han viscut alguns moments de tensió
16 novembre 2019 12:14h
L'estació està custodiada per furgonetes policials a les dues entrades i es demana als passatgers que mostren el bitllet per a poder accedir. / ACN

BARCELONA (ACN). La Policia i els Mossos han començat a desallotjar un a un el centenar de manifestants que tenien encerclats al vestíbul de l'estació de Sants on han acudit convocats pels CDR. A l'interior de l'estació s'hi ha fet un cordó policial i els dos accessos estan custodiats per furgonetes policials i es demana als passatgers que mostren el bitllet per a poder accedir a l'estació, on s'han viscut certs moments de tensió. 

La parada de metro ha estat tancada. Els Comités han fet una crida a bloquejar Sants aquest dissabte al matí com a protesta per la sentència del judici per l'1-O. Inicialment, els Comités han demanat concentrar-se a les parades de Sant Andreu Comtal, Clot-Aragó, Passeig de Gràcia, Sants, Bellvitge, Plaça de Catalunya, Arc del Triomf, la Sagrera-Meridiana i Sant Andreu Arenal, les principals artèries ferroviàries a la ciutat, i després han agrupat la concentració.

A primera hora, a estacions com Sant Andreu Comtal i Sant Andreu Arenal només hi havia presència de furgonetes i agents dels Mossos i la Policia Nacional i Sants hi havia pocs manifestants a fora. Una vegada s'ha fet la crida unitària, s'ha reforçat el control de seguretat a les entrades de l'estació.

next