La Nit del Ninot amplia l'horari de l'exposició fins la mitjanit

A les 21.30 hores d'aquest divendres es dispararà el castell de focs artificials ajornat el dia de la inauguració de l'exposició del Ninot
27 febrer 2019 19:35h
Les portes de l'exposició es tancaran entre les 21 i les 22 hores per a poder disfrutar d'un castell de focs artificials. / AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. La d'enguany serà la tercera ocasió en què València viurà la seua particular Nit del Ninot, una oportunitat per gaudir de l'Exposició del Ninot al Museu de les Ciències de València, en horari extraordinari, que en aquest cas s'estendrà fins a la mitjanit. 

El regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Pere Fuset, ha explicat que les portes de l'exposició es tancaran entre les 21 i les 22 hores per a poder disfrutar d'un castell de focs artificials i, a continuació, s'obriran ininterrompudament fins a la mitjanit.

L'espectacle pirotècnic, preparat inicialment per al dia de la inauguració de l'Exposició del Ninot i ajornat per l'alerta causada per fortes ratxes de vent, començarà a les 21.30 hores al llac que hi ha al costat del Museu de les Ciències.

"Una vegada més, un element fonamental de les Falles com és la pirotècnia torna a ser protagonista, en aquest cas com a preludi d'una Nit del Ninot amb què potenciem les visites a una de les cites més esperades del calendari faller, tant per a valencians i valencianes com per a totes i tots els turistes que ens visiten", ha explicat Fuset. 

Així mateix, el regidor ha destacat la col·laboració amb la Ciutat de les Arts i les Ciències per a continuar posant en valor l'art dels artistes fallers en un horari ampliat, de 22 a 24 de la nit, per a "continuar mostrant al món una gran exhibició d'art que permet a totes i tots els visitants votar per a salvar de les flames els seus ninots preferits".

A més, ha recordat que aquesta iniciativa també s'impulsa per grans museus de tot el món per arribar a nous públics amb horaris ampliats i obertures nocturnes. L'adquisició de les entrades es manté igual que per a la resta de dies i es podrà fer en línia o presencialment.

next