La hipocresia ecologista de Godella o de qui mane

Associació Godella en Lluita contra les Inundacions i Defensa del Medi Ambient 
15 octubre 2019 06:00h

Fa molt de temps que omplim la TV i els diaris d'inundacions al País Valencià. Propostes incomplides i solucions ben poques o cap, i sempre té la culpa l'altre.

A Godella les inundacions no són tan importants com van ser l'any passat a Vinaròs o enguany a Ontinyent o el Baix Segura, però també es produeixen de tant en tant, i esperem que es faça esperar el "tsunami", que pareix que algun dia ens visitarà.

Per què? Perquè les intensions urbanístiques de l0ajuntament no van per bon camí, en proposar més de 2.000 vivendes a la zona alta del poble (de zona verda, ple de gran biodiversitat) sense tindre canalitzacions de "pluvials" ni res que evite el desastre. Al contrari, van ficant barreres arquitectòniques al nostre territori i impermeabilitzant el bosc.

Revivim situacions semblants a temps passats i no hem aprés res, o simplement som tant "borricos" que tornarem a xafar la mateixa pedra de sempre?

Molts col·lectius hem pegat un "crit de ràbia" en veure com els polítics, continuen reparant les destrosses, per no ficar solucions abans i pareix que els veïns continuarem pegant crits a Godella també. Estem governats ací per Bloc-Compromís i la nostra regidora major presumeix de ser de "Per l'Horta", amb suport del PSOE, governant molts anys, i van per la mateixa línia que sempre. Construir com sempre i després ja vorem què fem.

Tornarem a pagar els veïns de sempre com faríem si continuara governant el PP.

Taulells, ciment i asfalt, la nova religió dels polítics  Godella per als propers anys, perquè portar endavant el PGOU és més que "imprescindible" -diuen- . Continuem igual que sempre, les noves polítiques no les vorem de moment a l'Horta Nord.

next