Es reprén la cerca de l'home amb alzhèimer desaparegut a Xàtiva 

Diversos efectius, juntament amb agents de la Policia Nacional, han iniciat aquest dijous una nova batuda per a intentar localitzar Paco Sanfélix
26 desembre 2019 11:25h
La família li va perdre la pista el dia 24 al voltant de les 19 hores.

VALÈNCIA. Un dispositiu ha représ a primera hora d'aquest dijous la cerca de l'home de 75 anys que va desaparéixer aquest dimarts a Xàtiva (la Costera). L'ancià, que pateix alzhèimer, figura com a desaparegut des de la nit de Nadal, segons informa el consistori de la localitat valenciana al seu compte de Twitter.

Diversos efectius, juntament amb agents de la Policia Nacional, han iniciat aquest dijous una nova batuda per a intentar localitzar Paco Sanfélix.

La batuda ha eixit a les 8.00 hores de la plaça del Pintor Tudela i a les 9.00 hores des de les instal·lacions de la Policia Local de Xàtiva. La Guàrdia Civil va fer aquest dimecres una crida a la col·laboració ciutadana per a localitzar l'home.

Segons explicava la Benemèrita a les seues xarxes socials, Francisco Sanfélix pateix alzhèimer. Així mateix, una veïna de la localitat va informar en un fòrum local de Facebook que la família li va perdre a pista el dia 24 al voltant de les 19 hores.

L'home vestia una jaqueta verda oliva, fa 1,70 d'estatura i els cabells blancs. Tant la Guàrdia Civil com la família demanen que qualsevol que tinga notícies es pose en contacte amb ells. 

El veïnat ja es va organitzar per a fer una batuda aquesta dimecres a la vesprada per a ajudar en la cerca. Els voluntaris es van congregar a les 15.30 hores a la plaça del Raval de Xàtiva.

next