La Guàrdia Civil abat els dos bous que s'havien escapat d'una ramaderia de Tales 

Els agents han explicat que, com que eren bous braus i cada exemplar pesava més de 400 quilos, han hagut d'abatre'ls davant el "perill" que suposaven
29 setembre 2019 17:33h
El Consorci de Bombers de Castelló participa en la cerca. / CONSORCI DE BOMBERS

VALÈNCIA. Efectius de la Guàrdia Civil han trobat aquest diumenge els dos bous de lídia que s'havien escapat d'una ramaderia de Tales (la Plana Baixa) i els han abatut, segons ha informat a Europa Press la Benemèrita i el Consorci Provincial de Bombers.

Els animals han aparegut en una zona pròxima a la ramaderia de la qual s'havien escapolit i la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec del servei, han apuntat els bombers.

Pel que sembla, els animals han aparegut en una zona bastant muntanyenca i de difícil accés, a Artesa. La Guàrdia Civil ha explicat que, com que eren bous braus i cada exemplar pesava més de 400 quilos, els agents han hagut d'abatre'ls davant el "perill" que suposaven.

Segons ha informat EFE, el propietari de la ramaderia va trobar a faltar els dos bous aquest dissabte a la vesprada i considera que es poden haver escapat. El Consorci els busca per carretera i posarà més mitjans, ja siga terrestres o aeris, si la Guàrdia Civil ho requereix.

La cerca s'estava realitzant en zona forestal, en concret en la serra d'Espadà, i la Guàrdia Civil està posant tots els mitjans per a trobar els bous, segons han indicat fonts d'aquest cos.

next