La Creu Roja localitza dues pasteres amb 26 persones a les costes de Benidorm i Alacant

En les darreres jornades han arribat a les platges valencianes vora 150 migrants 
29 octubre 2019 11:32h
La policia encara no ha localitzat l'embarcació que ha transportat les persones fins a Benidorm. / EFE/Pep Morell/Arxiu

VALÈNCIA (EFE). Huit immigrants adults i quatre menors han sigut localitzats a Benidorm després d'arribar la costa a bord d'una pastera, segons ha informat aquest dimarts la Creu Roja, que prepara també l'arribada d'una altra embarcació al port d'Alacant amb altres catorze persones.

Les persones localitzades a Benidorm han sigut interceptades en dos grups, però encara no s'ha localitzat l'embarcació en la qual han arribat, tot i que la policia considera segur que han arribat en una pastera.

La Creu Roja ha mobilitzat un equip per a l'atenció d'aquestes persones, entre les quals hi ha quatre menors d'edat. Tots es troben en bon estat, per la qual cosa no ha sigut necessari dur a terme cap evacuació a centres sanitaris.

Aquests immigrants, tant els de Benidorm com els que arribaran al port d'Alacant sobre les 12 hores d'aquest dimarts, han sigut localitzats després d'unes jornades en què han arribat a les costes de la demarcació d'Alacant al voltant de 150 persones en més d'una desena d'embarcacions.

next