La Creu Roja atén dues persones arribades amb pastera al Campello aquest divendres

Els migrants viatjaven amb huit més, que van arribar a la costa dijous
27 desembre 2019 16:44h
Durant la jornada de dijous, una huitantena d'immigrants van ser interceptats en terra o en mar a la demarcació d'Alacant. / EFE

ALACANT (EFE). Altres dos migrants, que pel que sembla viatjaven en una de les pasteres que va arribar aquest dijous a la costa de les comarques del sud, han sigut localitzats aquest divendres al matí al municipi del Campello i estan sent atesos per la Creu Roja, segons han informat a EFE fonts coneixedores dels fets.

Durant la jornada de dijous una huitantena de migrants, entre ells una xiqueta de 2 anys i diversos menors més, van ser interceptats en terra o en mar a la demarcació d'Alacant. A més, un particular ha trobat aquest matí dues persones més al municipi del Campello i ha donat l'avís al telèfon d'Emergències 112, segons ha informat la Creu Roja.

Pel que sembla, aquests dos migrants viatjaven junt amb huit persones, cinc d'elles menors, ateses dijous per la Creu Roja a les dependències de l'institut armat al Campello després d'haver sigut trobats en un punt no precisat de la zona. 

next